U bent hier

Uw video of reclamespot met maximum effect

Uw video of reclamespot met maximum effect

Wilt u een video of reclamespot laten maken? Media Facilities werkt al 20 jaar lang audiovisuele en interactieve verhalen uit voor kleine en grote bedrijven en voor openbare instellingen. Met een breed netwerk van hands-on professionals maken wij uw doeltreffende reclamespot of bedrijfsvideo, cutting-edge 3D-animaties en doortastende interactieve presentaties. Voor ieder project verzamelen we een uitgelezen team van specialisten die uw publiek weten te begeesteren. Hun expertise op elk gebied van filmproductie, animatie en interactieve tools staat 100% tot uw beschikking.

 

 • Wij leggen het moment vast

  Media Facilities voorziet in zeer ervaren cameraploegen en animatoren die beelden van uitzendkwaliteit leveren. Vanaf het begin van het project werkt het team van Media Facilities nauw samen met de klant. Eender waar: operatiekamers, productieafdelingen, kantoorgebouwen of gewoon ergens in open lucht.... Eender wie: we interviewen patiënten, professionals in de gezondheidszorg, bedrijfswerknemers of uw eigen medewerkers.

 • Wij vertalen en bezorgen uw boodschap

  Wij begrijpen dat elk verhaal zijn eigen visuele identiteit verdient. We visualiseren uniform met uw branding, we monteren eenstemmig met uw boodschap, en we richten uw inhoud aan het doelpubliek dat u in gedachten hebt. Filmen, animeren en monteren is één ding, een verhaal vertellen is dan weer wat anders … Wij brengen uw boodschap over.

 • Wij visualiseren informatie

  Media Facilities creëert krachtige en inspirerende 2D-, 3D- en getekende animaties om educatieve of informatieve inhoud te ondersteunen. We verzorgen het storyboard en het beeldmateriaal voor uw kick-offevenementen, productlanceringen, sales meetings, opleidingen … Afhankelijk van het doel creëren we gedetailleerde animaties van uw producten, diensten, stapsgewijze procedures, en productieprocessen.

 

 • Wij bieden multimedia-oplossingen

  Media Facilities is niet enkel gespecialiseerd in professionele filmproducties van uitzendkwaliteit. Wij bieden ook klant- en gebruiksvriendelijke interactieve tools en animaties aan, inclusief toepassingen voor uw tablet. Wij personaliseren uw media.

 • Wij garanderen vertrouwelijkheid

  We zijn het gewend om discreet te werken en zorgen voor de vertrouwelijkheid van uw informatie dankzij onze nauwe samenwerking met alle betrokken partners.

 • Wij zijn internationaal actief

  Media Facilities is actief in Europa, maar ook daarbuiten. We zijn het gewoon om voor allerlei publiekstypes te werken en begrijpen de culturele behoeften en wensen van internationale communicatie.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in...